Kompetanse og entreprenørskap

Sosialt entreprenørskap:
Mikrofinans Norge er som organisasjon et eksempel på sosialt entreprenørskap I praksis, og har siste seks år vært støttet av NAV sosialt entreprenørskap og aktivisering og jobbtrening og i vårt arbeid for økonomisk og finansiell inkludering. Se også mer om Senter for Sosialt Entreprenørskap og innovasjon og vårt samarbeid med KREM her

Vi tilbyr ETABLERERKURS

Mikrofinans Norge som del av prosjekt “Skaperstedet” arrangerer etablererkurs med oppstart 10. oktober 2017 kl 10-14

Kurset gir deg en grundig innføring i hva du trenger å vite for å starte egen bedrift. Vi er innom tema som ideutvikling, markedsføring, presentasjonsteknikk og kommunikasjon, økonomi, markedsanalyse, forretningsplan, budsjettering, finansiell planlegging og finansiering.

Du får jobbe med din egen forretningsplan/ide parallelt med undervisningen.

Kurset passer godt for deg som er ny i Norge

Kurset koster kr 9 995,- per deltaker med forbehold om minst 10 deltakere, og vil gå over 10 uker i perioden 10/10 – 14/12 (90 timer) med 4 timer undervisning tirsdag og torsdag hver uke + helgetur 8-10/12. fra klokken 10.00 – 14.00.

Kurslokalene blir formidlet til de som meldre seg på men vil ligge i Ski eller på Kolbotn ut fra hvor de fleste deltakerne kommer fra. Kommuner/NAV kan kjøpe kursplasser til sine deltakere.

For påmelding eller spørsmål, send e-post med din kontaktinformasjon til unni@mikrofinansnorge.no eller kontakt oss på tlf 92605197